Virus KoronaZdravlje

U Kliničkom centru Niš hospitalizovana 342 pacijenta, kod 110 potvrđeno prisustvo virusa covid-19

Preminula tri pacijenta

U Covid objektima Кliničkog Centra Niš, hospitalizovano je ukupno 342 pacijenata. Кod 110 pacijenata, od kojih i 3 deteta koja su u stabilnom stanju, je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 13 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Кliničkog centra.

Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Кliničkog centra, tri pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19 su preminula.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 145 pacijenata. Кod 24 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid -19.

U 4 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupano je hospitalizovano 185 pacijenata. Кod 91 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa.

Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

U ZC Surdulica, u Covid bolnici trenutno su hospitalizovana 51 pacijenata. Кod 45 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid -19.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com