Virus KoronaZdravlje

Tiodorović: Krajem proleća početak povratka normalnom životu

Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tidoroović je rekao da je epidemiološka situacija još teška i ozbiljna iako opada broj novozaraženih, hiospitalizovanih i umrlih, te da su brojke i dalje visoke.

On je gostujući na TV Prva ponovio da organizivanog dočeka Nove godine i reprize dočeka 1. januara neće biti, da će tada ugostiteljski objekti raditi do 18 časova, a da se kasnije vraćaju na režim rada do 20 časova i da će to važiti do 11. januara kada će se razmotriti sadašnje mere.

Na pitanje da li je odluka o zabrani dočeka i radnom vremenu kafana za Novu godinu doneta jednoglasno, Tiodorović je rekao da nije bilo stavova koji bi protuverečili stavovima članova iz mediconskog dela Kriznog štaba i da i oni koji su ranije imali tvrd stav sada nisu bili takvog stava, piše RTS.

“Nije bilo neslaganja, samo razlike u nijansama, tipa da li da ugostiteljski objekti rade do 17 ili 18 časova”, rekao je Tiodorović.

Procenio je da bismo tek pri kraju proleća mogli da se nađemo, kako je rekao, na zelenoj grani i da se vraćamo normalnom životu koji bi ličio na onaj pre korone.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com