Društvo

Sve se može kad se komšije slože: Novogodišnja bajka u ulici Milunke Savić!

Prethodnih nekoliko dana naš grad trese prava praznična euforija, a večeras u ponoć doživeće svoj vrhunac proslavom Nove, nadamo se svima bolje, 2018. godine.

Čitav grad sija i okićen je najlepšim dekoracijama, centar grada krasi i novootvorena “Ulica otvorenog srca” a tu su i nezaobilazni trubači.

Ipak, retki su slučajevi gde se neko od sugrađana, potpuno samoinicijativno pokrene da učini svoju okolinu lepšom, osim ako to nije unutrašnjost njihovog doma.

Stanovnici ulice Milunka Savić u jednoj od svojih zgrada priredili su pravu Novogodišnju bajku, a njihova komšinica priznala nam je da su joj ulepšali kraj godine i potvrdili da ljudima za sreću treba jako malo – čak i da samo prođu kroz neke od ovakvih ulaza.

Inicijativa je potekla od dvojice komšija koji su prethodnih dana započeli sa dekorisanjem ulaza, uloživši svoja lična sredstva, dobru volju i trud. Komšije su to prepoznale kao pravi potez i jedno lepo delo pre svega za njihovu zgradu ali i za njih same, jer su se ovih gestom međusobno zbližili i doprineli složnosti koja, pored ovih ukrasa, krasi zgradu sa brojem 4.

A nije bilo teško! Svako je, kažu, skinuo poneki ukras sa svoje jelke i učinio njihovu malu bajku u hodniku zgrade još lepšom.

Za današnji veliki dan najavljuju posluženje i dobro druženje,  a svako ko u toku dana uđe u ulaz moći će da se posluži i provede lepo vreme sa ovim divnim ljudima. Sigurni smo da će izaći nasmejani i puni pozitivne energije kojom će na najlepši mogući način otpočeti narednu godinu!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com