Društvo

Stop! Svi na Vrtop

Drugi deo ovogodišnje akcije „Stop!Svi na sport“ biće održana u sredu 27. septembra u Niškoj Banji na terenima Vrtop. Ovu akciju organizuju niška Policijska uprava i Sportski savez.

Svečano otvaranje zakazano je za podne na terenima Sportsko-rekreativnog centra „Vrtop“ ali će usped vremenskih neprilika čitava akcija biti preseljena u balon salu nadomak ovog centra, rekao je Zvonimir Stanković, predsednik Sportskog saveza Niša.

“Na sutrašnoj akciji očekujemo učenike četvrtog razreda iz 25 niških škola, ali siguran sam nije to konačan broj jer je poziv otvoren do samog početka igara”, rekao je Stanković za NIške Vesti.

Za najbolje ekipe spremne su i nagrade.

“Za najbolje ekipe tu su tablet računari, lopte, ranci a za ovu godinu pripremili smo i posebno iznenađenje koje čuvamo za poslednji dan održavanja akcije”, kaže predsednik niškog Sportskog saveza.

Akcija „Stop!Svi na sport“ ima za cilj razvoj sporta i promociju zdravih stilova života, bezbednosne prevencije i kulture mladih.

Akcija „Stop!Svi na sport“ predstavlja takmičenje učenika na nekoliko različitih poligona, koji predstavljaju kombinaciju sportskih igara i pitanja koja su prilagođena bezbednosnim potrebama i interesovanjima učenika.

Pokrovitelj manifestacije je Grad Niš, preko Gradske uprave-Sekretarijata za omladinu i sport.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com