Društvo

Šta je ono što govor lica može reći, a reči ne mogu, saznajte na akademskom predavanju “Govor lica”

EU info kutak Niš i Univerzitetska biblioteka “Nikola Tesla” pozivaju sve zainteresovane na akademsko predavanje “Govor lica”, koje će održati prof. dr Aleksandra Kostić, u četvrtak 20. februara, od 17,30 časova, u Univerzitetskoj biblioteci “Nikola Tesla”.

“Kada govorimo o komunikaciji uglavnom su nam prve asocijacije jezik i govor. Ipak, komunikacija nije samo verbalna, veliki značaj na naš društveni i profesionalni život ima i neverbalna komunikacija”, poručuju organizatori.

Prisustvo predavanju je besplatno za sve zainteresovane građane, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno potvrditi dolazak popunjavanjem upitnika, najkasnije do 19. februara do 15 časova.

Aleksandra Kostić je profesorka Socijalne psihologije u penziji. Bila je zaposlena na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Nišu i realizovala kurseve Socijalne psihologije, Socijalne percepcije, Neverbalne komunikacije i Psihologije interpersonalnog ponašanja. Sada predaje Socijalnu psihologiju na Fakultetu za pravne i poslovne studije Lazar Vrkatić u Novom Sadu (odsek: Poslovna psihologija).

Njena istraživačka interesovanja okrenuta su oblasti neverbalne komunikacije, emocionalnog iskustva, vremenskoj perspektivi, etničkom identitetu, trans-kulturalnim sličnostima i razlikama u percepciji kategorije, intenziteta i antecedensa različitih emocija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com