Društvo

“Srbska čast” u humanoj misiji

Članovi udruženja “Srbska čast” sproveli su još jednu u nizu društveno odgovornih akcija. Oni su obišli porodicu koja je na rubu egzistencije i tom prilikom uručili im brojne donacije.

Protekle nedelje članovi ovog udruženja okupili su se sa idejom da pokažu svoju humanost i veličinu, ali i demantuju loš imidž koji im, kako kažu, neopravdano dodeljuju pojedini mediji.

Oni dodaju da u njihovoj grupi nema kriminala, a humanost kao osobinu koja odlikuje svakog od njih pojedinačno, pokazali su na delu. Niš je imao svoje predstavnike u ovoj akciji a to su bili predsednik ovog udruženja Bojan Stojković i njegov član Marko Đorđević.

Porodici Imbrišić tom prilikom uručene su donacije u vidu nameštaja, bele tehnike, školskog pribora, kao i mnoštvo nove odeće, igračaka i prehrambenih proizvoda.

Oni su najavili da je ovo samo jedna u nizu akcija i da će ih biti i u narednom periodu, a pomagaće ugroženim porodicama širom Srbije i regiona.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com