Kultura

Specijalne projekcije trilogije “Gospodar prstenova” u bioskopu Cine Grand

Povodom dve decenije od starta poslednjeg dela filma

Povodom tačno dvadeset godina od premijernog prikazivanja na velikom platnu trećeg dela fantastične filmske trilogije “GOSPODAR PRSTENOVA: POVRATAK KRALJA” reditelja Pitera Džeksona, a zasnovanog na trećem delu DŽ. R. R. Tolkinovog Gospodara prstenova,u bioskopu Cine Grand Delta Planet u sredu, 4. oktobra, a potom i 7. i 11. oktobra biti održane specijalne, fan projekcije svetski poznatog klasika.

Prvi deo, “DRUŽINA PRSTENA” biće prikazan u sredu, 4. oktobra sa početkom u 19.30h.
Radnja prvog dela prati mladog hobita Froda Baginsa, u čijim se rukana našao jedinstveni prsten koji može pokoriti “Srednju zemlju”, i koga mora uništiti kako bi porazio mračnog gospodara Saurona.
Sudbina “Srednje zemlje” zavisi od Froda i njegovih osam prijatelja iz “Družine prstena” koji započinju putovanje ka “Ukletoj planini” u zemlji “Mordor”, jedinom mestu na kome se prsten može uništiti.

Drugi deo sage, “DVE KULE” biće prikazan u subotu, 7. oktobra, takođe sa početkom u 19.30h.
Dok su Frodo i Sem bliže Mordoru uz pomoć prevrtljivog Goluma, podeljena družina se protivi Sauronovoj novoj saveznici Sarumanu i njegovim hordama Izengarda. Glumačka ekipa koja krasi čak duplog Oskarovca je u sastavu Elijah Wood kao slavni Frodo; Ian McKellen kao nezaboravni Gandalf; Viggo Mortensen kao Aragorn, kao i mnogi drugi.

Finalni nastavak trilogije, “POVRATAK KRALJA” biće prikazan u sredu, 11. oktobra, u 19.30h
“Povratak kralja” naslanja se na radnju filma “Dve kule”, Frodo, Sem i Golum privode kraju svoj put do “Planine usuda” kako bi uništili “jedinstveni prsten”, ali nisu svesni Golumovih stvarnih namera, dok Gandalf, Aragorn, Legolas, Gimli i ostali udružuju snage protiv Saurona i njegovih legija.

Mogobrojni fanovi popularne i među svim generacijama omiljene trilogije imaće prilike da se podsete jedne od najgledanijih avanturističkih saga ikada.

ULAZNICE U PRODAJI NA BLAGAJNI BIOSKOPA CINE GRAND DELTA PLANET.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com