Društvo

Smotra folklora: U Niš kuj će dođe, dušu će da smiri!

Druga Smotra folklora veterana, koju organizuje ANIP “Mozaik”, biće održana 7. oktobra u 18 sati  u sali Osnovne škole “Ćele kula”. Orgnaizatori napominju da je smotra humanitarnog karaktera i da će sav prikupljeni novac biti prosleđen Marini Adamović u Banku dobročinstva.

Ansambl narodnih igara i pesama “Mozaik” ove godine organizuje drugu Smotru folklora veterana i, kako kažu, ulaznica neće biti. Svaki posetilac manifestacije će dati onoliko novca koliko može, jer je Smotra humanitarnog karaktera.

“Učešće na Smotri potvrdilo je 17 folklornih ansambala iz svh krajeva naše lepe Srbije, Preko 300 folkloraša 7. oktobra boraviće u našem carskog Gradu, upoznaće naš Niš i sve njegove lepote, merak i veselje”, najavio je Marjan Zdravković direktor ANIP “Mozaik”.

Ovogodišnja smotra organizuje se pod sloganom “U Niš kuj će dođe, dušu će da smiri”, a sav prikupljeni novac biće prosleđen Banci dobročinstva i Marini Adamović koja prikuplja novac za teško obolelu decu širom Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com