Promo

SINĐELIĆ – Za junaka u tebi!

Pivo Sinđelić novi je proizvod Niške pivare, i dolazi u brend katalog nakon uspešnog pozicioniranja najpoznatijeg brenda – Niškog piva.

Ovo pivo namenjeno je svima koji vole laganije note piva manje gorčine.

U pitanju je svetlo pivo, prijatne osvežavajuće arome dobijene veštom kombinacijom sorti hmelja sa srpskog podneblja. Blage je i nežne gorčine, sa 4.2% alkohola, za razliku od Niškog piva (4.7%).

NIŠKA PIVARA

Jedna od tajni izuzetnosti ukusa nalazi se u čuvenoj niškoj vodi, koja spada u vode najboljeg kvaliteta u Srbiji. Voda karakterističnog mineralnog sastava pivu daje specifičan, regionalni karakter koji se pamti.

Slogan „Za junaka u tebi“ prati „Sinđelić“ pivo od početka, što se poklapa sa atmosferom koja vlada u Niškoj pivari: lokalpatriotizam, tradicija i svetla budućnost. Zato se, uz rađanje novih ideja i nove recepture poštuju tradicionalni principi proizvodnje, kako bi ljubitelji piva bili zadovoljni i uvek se rado vraćali proizvodima Niške pivare.

NIŠKA PIVARA

Prilikom degustacije piva „Sinđelić“, u bašti restorana „Stari Jastrebac“ u Nišu, predstavnicima niških medija i prijateljima Niške pivare premijerno je prikazan i film “Niško je čuvar tradicije”.

Takođe, snimljena je i tv-reklama “Niško vs Sinđelić”, zamišljena kao svojevrsna šahovsko-pivska partija u kojoj su svi pobednici (video možete pogledati na linku ispod).

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com