Promo

NIŠKOJ PIVARI NAGRADA „ŠAMPION KVALITETA“

Na 88. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu komisija za ocenjivanje kvaliteta piva i proizvoda sličnih pivu, na osnovu ocenjenih uzoraka, dodelila je Niškoj pivari najvišu ocenu u konkurenciji industrijskih piva i priznanje „Šampion kvaliteta grupe proizvoda“ za Niško pivo.

„Danas je teško opstati na tržištu, još teže izboriti se za mesto na istom. Kvalitetom koji je od presudne važnosti, uz velike napore i predan rad, Niško pivo se u prethodnom periodu uspešno probijalo i nalazilo put do vernih potrošača te sada sa sigurnošću možemo reći da je postalo prepoznatljiv brend juga Srbije”, naveo je vidno zadovoljni direktor Niške pivare Dejan Ivanović.

NIŠKA PIVARA

Nagrada je u Niškoj pivari dočekana “kao obaveza” da u narednim godinama postavljaju više ciljeve.

“Ovo priznanje za Niško pivo ujedno je i priznanje za sve zaposlene i potvrda da smo na pravom putu. Takođe, nagrada je i veliki podstrek da radimo još bolje u godinama koje slede“, zaključio je Ivanović.

 

NIŠKA PIVARA

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com