Promo vesti

Sajonarine “neke male stvari” čine lepotu Vašeg doma velikom

Nema osobe kojoj Sajonara nije asocijacija na vodeći niški brend u oblasti modne metraže, kućnog tekstila i tekstilne dekoracije!

U maloprodajnim objektima u Kalči iz široke palete proizvoda Sajonara nudi platna, tople prekrivače i ćebad, stolnjake obične i slavske, najkvalitetniju čipku, saten, pamuk, likru, pliš, veštačka krzna i odevne materijale za kapute i komplete kako klasičnog, tako i modernog dizajna.

Posebno smo ponosni na naš kućni brend SAJONARA – “NEKE MALE STVARI” u okviru prodajnog programa Sajonara doo”

Ručno šiveni dekorativni jastučići u obliku sova, oblaka, srca, bombona ili šta god Vaša mašta poželi, u Sajonari su uvek spremni da Vam izađu u susret.

Takođe, u okviru ovog programa nude zavese i drapere, meblove, posteljna platna, kućnu dekoraciju… Jednom rečju, sve što je potrebno kako biste uredili dom po svom ukusu!

Sajonara

Posebno treba naglasiti, da pored toga što su najprepoznatljivije ime i imaju najširi asortiman proizvoda sa jedinstvenim i originalnim deokracijama, Sajonara je i jedan od prodajnih objekata ovakve vrste sa NAJPRISTUPAČNIJIM cenama u gradu!

Briga o mušterijama je jedan od prioriteta, te je ljubaznost i izlaženje u susret svakoj vašoj želji nešto što se podrazumeva!

“Zadovoljstvo nam je da najavimo otvaranje novog maloprodajnog objekta u prizemlju TPC Kalče u lamela D lokal 78 od 11.02.2019. godine!”

 

Sajonara d.o.o.
Maloprodaja: TPC Kalča lam D93, D 93a, B 22, B 26
018/250-153
018/591-131
063/8005006
 sajovanara@hotmail.com
Facebook

 

SAJONARA – Vaš brend !

Nosite naše materijale sa ponosom.

 

 

]

]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com