Promo

NOVA limarsko-farbarska radionica – Kemoimpex Auto

Kod njih nema liste čekanja: Novo u ponudi - svi brendovi!

Najsavremenija limarsko-farbarska radionica u Nišu upravo je krenula sa radom. Ono što ih izdvaja od drugih su savremene mašine, visok kvalitet izrade, nov uređen prostor i slobodni termini koji su postali prava retkost kada je popravka limarije u pitanju. Vaše je samo da kontaktirate niški Kemoimpex Auto. 

Nova limarsko-farbarska radionica opremljena je najsavremenijom opremom i alatima prema najvišim  standardima uz stručno obučeno osoblje, Kemoimpex Auto garantuje vrhunski kvalitet urađenog posla.

“Ukažite nam poverenje i dovezite Vaš oštećen automobil ili kombi, naši majstori vratiće mu fabrički sjaj”, poručuju iz Kemoimpex Auta.

Ova nova najsavremenija limarsko-farbarska radionica u gradu, opremljena je po Daimlerovim standardima ali posedujemo i alate za ostale brendove.

Kemoimpex-ova limarsko-farbarska radionica, može da odgovori svim zahtevima, bez obzira o kom brendu i modelu je reč, jer je uređena tako da može da primi veći broj automobila i kombi vozila.

Sve usluge u limarsko-farbarskoj radionici radnici ove uspešne niške firme rade samostalno, bez angažovanja podizvođača što znatno ubrzava sam posao a kvalitet završenog je zagarantovan.

“Raspolažemo trenutno najsavremenijim GYS alatom i NOVA VERTA komorom, duplom pripremnom stanicom i paint room-om. Uz sertifikovane majstore koji rade kod nas možemo da ispoštujemo i najbrže rokove”, kažu u niškom Kemoimpex-u.

Najsavremenija limarsko-farbarska radionica u Nišu čeka upravo na Vaš automobil.

Opremljena je za popravke svih brendova vozila a ono što je izdvaja od drugih jesu slobodni termini i brza usluga. Vaše je samo da dođete.

FACEBOOK + INSTAGRAM

Kemoimpex Auto servis

Niš, Vazduhoplovaca prilaz br.6
Tel: +381 18 415 0206
Servis: +381184150206
Rezervni delovi: +381184150206
Email: office@kemoimpexauto.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com