DruštvoEkonomija

Sa niškog Aerodroma „Konstantin veliki“ samo u julu “odletelo” 16.000 putnika

Od početka jula sa niškog Aerodroma „Konstantin veliki“ na desetak evropskih destinacija otputovalo je oko 16.000 putnika.

Ova brojka je na nivou proseka kada su letnji meseci u pitanju. U prvih šest ove godine sa ovog aerodroma odletelo je oko 22.000 putnika, što je dosta manje u odnosu na prethodne godine.

Tokom prve polovine 2021.godine sa niškog aerodroma ka nekoj od evropskih destinacija odletelo je oko 22.000 putnika, ta cifra je ispod proseka u odnosu na period pre pandemije koronavirusa. Početak leta doneo je i povećano interesovanje putnika, tako da je samo u julu mesecu sa aerodroma Konstantin veliki odletelo oko 16.000 putnika.

Najboli letnji rezultati ostvareni su tokom jula 2019. godine tada je sa ovog aerodroma putovalo je oko 35.000 putnika. I narednih desetak dana očekuje se povećan broj putnika.

Sa niškog aerodroma trenutno lete tri strane i jedna domaća avio kompanija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Pred davanja tog aerodroma nazovi državi imali su oko 40000 ako ne i više u istom periodu .Ajde objavite gospođa Majo ovo…ako smete.Bivši…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com