Hronika

Povređeno pet osoba kada je autobus udario u automobil koji je pokosio putnike na stanici

U sudaru autobusa i automobila koji se desio jutros u blizini niške fabrike “Džonson elektrik” povređeno je pet osoba, nema stradalih.

Niška policija saopštila je da je do udesa autobusa “Temza” i Opela došlo jutros u 6.10 časova u Ulici Vazduhoplovaca u blizini pomenute fabrike. Autobus je udario u automobil, zatim auto u putnike koji su čekali na stanici. Povređeno je troje putnika sa stanice i vozači oba vozila.

Uzrok udesa za sada nije poznat.

Povređeni su prevezeni u niški UKC, o događaju obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo.

“Pacijent A.N. (35) koji je bio putnik na stanici zadobio je povrede levog kolena. Urađena je dijagnostika, rendgen, ortoped je zatražio i CT skener. Pacijentkinja J.P. (34) koja je takođe bila putnik na stanici zadobila je povredu desnog kolena. Upućena ortopedu. S.J. (39) vozač autobusa zadobio je povredu grudnog koša i nakon dijagnostike čeka pregled grudnog hirurga. V.M. (55) koja je bila putnik na stanici ima površinsku povredu glave u vidu male posekotine zbog pada. Nakon dijagnostike upućena neurohirurgu. S.T. (22) koji je bio vozač automobila zadobio je povredu glave u vidu hematoma. Nakon dijagnostike upućen je neurohirurgu”, kažu u UKC Niš.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Stanica je zvanično 15m naviše nije tu stanica. Tu ih vozači Laste naučili i tu čekaju za kući a s druge strane za posao.
    Radnici Johnson electric misle da autobus mora usporiti da se oni uključe u saobraćaj iako imaju znak stop. Vozač išao na uključenje u 06:10 smer 34A I nastalo što se svaki dan događa nebitno da li je putničko vozilo, dostavno vozilo ili furgon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com