Društvo

(FOTO) Deda Mraz vozi, Baka Mrazica kontroliše karte: Ivana i Jovica obradovali najmlađe putnike

Ivana Stamenković, kondukter i Jovica Rakić vozač beogradske “Laste” danas rade u kostimima potpuno odgovarajućim za 31. decembar, još nekoliko sati pred sam doček Nove godine.

Ako ovog popodneva putujete na relaciji naselje Branko Bjegović – Mokranjčeva dočekaće vas Baka i Deda Mraz. Putnici su se sa njima slikali a oni nasmejani nisu odbijali da podele radost sa najmlađima.

“Iznenadila su se deca najviše, koja sa nama putuju skoro svakodnevno, kada su nas videli danas u kostimima nasmejali smo ih, slikali se i nadam se obradovali. Znači nam puno da sa našim putnicima podelimo ovu radost dolaska Nove godine. Smena nam je samo pomogla da upotpunimo trenutak i nameru da obijimo ovaj praznik najlepšim bojama”, rekla je Ivana za Niške Vesti.

Sa Jovicom nije bilo puno sporenja da danas budu ovako obučeni, objašnjava Ivana.

Kada vas smena tako zadesi da radite baš na doček, onda sebi osmislite kako da i sebe i druge uveselite, objašnjava ova Baka Mrazica koja voli da prodaje i pregleda karte u autobusu.

“Toliko toga u životu ne možemo da promenimo ali ono što možemo da učinimo, jeste barem ono “malo” jedni za druge. Ovo je naše malo”, završava Ivana.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com