Ekonomija

Ryanair obnovio liniju Niš-Stockholm

Niskotarifna avio-kompanija Ryanair, pokrenula je danas ponovo liniju Niš-Stockholm ovog puta do glavnog aerodroma Arlanda. Saobraćaj izmedju dva grada realizovaće se tokom zimskog reda letenja dva puta nedeljno, svakog četvrtka i nedelje, piše sajt www.flynaissus.com.

 

Današnjim letom FR 4624 na liniji Stockholm-Niš , irska niskotarfina avio-kompanija Ryanair ponovo je uspostavila redovan avio saobraćaj sa glavnim gradom Švedske ovog puta sa glavnog aerodroma Arlanda. Ova niskotarifna avio-kompanija pored ove destinacije iz Niša leti na još 3 destinacije i to do Milana (Bergamo), Malte i Beča.

Ryanair će na liniji za Stockholm Arlanda leteti dva puta nedeljno: četvrtokom i nedeljom, dok više informacija o redu letenja i ceni avio karte možete dobiti na sajtu avio kompanije www.ryanair.com

Ovaj sajt podseća da je švedska vlast uvela zabranu za neesicijalna putovanja za putnike iz Srbije, koja važi od 20 septembra, bez obzira na potvrdu o vakcinaciji ili preležanom koronavirusu. Švedska se na ovakav korak odlučila usled drastičnog pogoršanja epidemiloške situacije sa virusom Covid-19 u našoj zemlji, pa će ove letove za sada moći da koriste samo naši sugradjani koji žive u Švedskoj i tamo imaju regulisani boravak, kao i strani državljani i oni koji poseduju pasoše nekih od zemalja EU.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com