Društvo

Rajaner ponovo leti iz Niša

Rajaner (Ryanair), od nedelje, 2. avgusta obnovio je letove iz Niša ka Berlinu, posle 4 meseca pauze prouzrokovane pandemijom koronavirusa. Berlin je tako prva linija Rajanera koja se realizuje u letnjem redu letenja. Linija do Malte se očekuje sredinom avgusta meseca kada njihovaa vlada skine restrikcije za putovanja.

Građani Srbije sada mogu da planiraju zasluženi letnji odmor po najnižim cenama pridržavajući se novih zdravstvenih mera koje je Rajaner preporučio tokom ovog leta kako bi zaštitio zdravlje svoje posade i kupaca.

„Rajaner je pokrenuo prodaju sedišta sa cenama od samo 26,99€ u jednom smeru, za putovanja do oktobra 2020. godine, koja moraju biti rezervisana do srede (5. avgusta), samo na zvaničnoj veb stranici avio-kompanije www.ryanair.com“, poručuju sa niškog Aerodroma.

Foto: Aerodrom Konstantin Veliki Niš

„Rajaner sa zadovoljstvom objavljuje da nastavlja sa operacijama u Srbiji nakon 4 meseca. Let iz Niša za Berlin predstavlja prvu liniju Ryanair-a za letnju sezonu 2020 iz Srbije. Kako bismo proslavili svoje prve letove posle pauze zbog  COVID – a, pokrenuli smo prodaju sedišta sa cenama karte za samo 26,99€ u jednom smeru, za putovanja do oktobra 2020. godine, koje moraju biti rezervisane do srede u  ponoć (5. avgusta). S obzirom da će  sedišta po ovim cenama brzo biti prodata, putnici bi trebalo da se što pre prijave na www.ryanair.com i izbegnu da propuste ovu priliku“, izjavila je Olka Pavlonka, predstavnica Rajanera.

Direktor aerodroma Konstantin Veliki Dušan Knežević rekao je da se raduje povratku Rajanera u Niš, jer to povećava broj destinacija sa aerodroma Konstantin Veliki u Nišu.

„Pored leta za Berlin, očekujemo da će se destinacije na kojima je Rajaner leteo iz Niša pre pandemije postepeno obnavljati, kao i da će se uvesti nove. Podsećamo sve putnike da poštuju preporučene mere prevencije u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID – 19, kao i da se  detaljno informišu  pre puta kod nadležnih službi o načinu i uslovima putovanja u Nemačku“, kazao je Knežević.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close