Ekonomija

Ryanair: Letovi iz Niša ponovo od 1. februara

Najveći niskotarifni avio-prevoznik u Evropi, Irski Ryanair je od juče privremeno obustavio sve letove iz Niša, ali i mnoge druge letove širom Evrope zbog problema sa pandemijom virusa COVID-19 koji je uticao na to da se restrikcije za putovanja širom Evrope ponovo zaoštre.

Više od 33% letova Ryanair je privremeno obustavio tokom januara meseca, a očekuje se da ponovo normalizuje saobraćaj tokom februara meseca. Prve letove iz Niša, Ryanair planira da pokrene od 1. februara i to ka Beču i Milanu Bergamu. Od 3. i od 4. februara planira da ponovo pokrene i letove ka Stokholmu Arlandi odnosno ka Malti.

Cene karata se za sve ove letove kreću po ceni već od 7,99€ i mogu se kupiti na sajtu ove avio-kompanije, kao i kod turističkih agencija ovlašćenih za prodaju avio-karata kao i na šalteru za prodaju karata u holu putničkog terminala Aerodroma Konstantin Veliki Niš.

Ryanair je svoju sezonu letova najavio je i za letnji red letenja, gde će pored ovih destinacija ponovo uvrstiti od prošle sezone vrlo popularnu primorsku destinaciju – Krf.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com