Sport

RK Železničar dobio novog šefa stručnog štaba

Đorđe Teodorović novi je trener Železničara. On je sa klubom potpisao saradnju na godinu dana.

Teodorović je stručnjak koji je svoju karijeru pune dve decenije gradio u Norveškoj, radio i u ženskom i u muškom rukometu, bio i trener i direktor, najdublji trag ostavio u Dramenu, pre godinu dana vratio se u srpski rukomet, u matičnu Metaloplastiku.

Sa nekadašnjim dvostrukim šampionom Evrope, Teodorović je prethodne sezone ostvario veliki uspeh, osvojio drugo mesto u srpskom šampionatu i izborio plasman u SEHA ligu, ali nije ostao na klupi Metaloplastike.

Ljbomir Pavlović, predsednik Upravnog odbora Železničara ističe da novog šefa stručnog štaba Teodorovića prati reputacija velikog radnika i da veruje da je on ono što je potrebno „Želji“ u godini stabilizacije na svim nivoima.

Teodorović ne krije veliko zadovoljstvo dolaska u Železničar.

“Ovo je za mene ogroman izazov, kome se neizmerno radujem. Nepotrebno je trošiti reči o tome kolika je tradicija kluba u koji dolazim, sa nadom da ćemo stvoriti jedan pravi rukometni centar u Srbiji. Ne mogu da dočekam da počnem da radim sa momcima i da im prenesem koliko je važno da svi uložimo napor da bismo došli do cilja kome stremimo. Moramo da zasučemo rukave, a plodovi tog rada će doći”poručuje Teodorović.

Nišlije će zvanične pripreme, sa novim šefom stručnog štaba, početi u ponedeljak u hali Čair.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com