Ekonomija

Rekordan broj firmi i velika posećenost na Job Fair sajmu zapošljavanja

Da je Job Fair najveći sajam zapošljavanja u jugoistočnoj Srbiji potvrdio je i ovaj deseti, jubilarni, koji je odmah nakon otvaranja zabeležio veliku posećenost i interesovanje. Organizatori BEST Niš kažu da je poseta prevazišla njihova očekivanja.

Ove godine prisutno je rekordnih trideset firmi, a kompanija Leoni na sajmu će potpisati ugovore o stipendiranju 15 studenata.

Najveće interesovanje studenata, po otvaranju Job Fair-a u holu Eletronskog fakulteta u Nišu, zabeleženo je ka stručnoj praksi, dok su sajam istakli kao odličnu priliku da se informišu o ponudi poslova koji ih čekaju po završetku studija.

Organizatori su istakli da ih raduje to što vide veliki broj zainteresovanih na svim štandovima, koji su odlučili da upravo na ovom sajmu načine svoje prve korake ka svetlijoj budućnosti, što je svojevrsna potvrda njihove uspešne organizacije.

Studentima se na sajmu pruža i mogućnost da posete radionice i prezentacije kompanija, gde se mogu detaljno upoznati sa njihovim delatnostima.

Takođe, mogu se prijaviti na intervju za posao tokom trajanja sajma, a tu mogućnost imaće i danas od 10 do 16 časova u holu Elektronskog fakulteta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com