Politika

Radikali podelili 3.000 Šešeljevih knjiga građanima Niša

Srpska radikalna stranka (SRS) podelila je danas u Nišu 3.000 potpisanih knjiga predsednika SRS Vojislava Šešelja. Lider radikala Vojislav Šešelj prisustvovao je podeli knjiga i razgovarao sa građanima, ali nije davao izjave za medije.

Predsednica Okružnog odbora SRS u Nišu Jelena Stojanović rekla je da članovi SRS na štandovima na Tvrdjavskom mostu istovremeno sa podelom knjiga prikupljaju potpise protiv Zakona o istopolnim zajednicama u Srbiji.

“Već smo širom zemlje prikupili preko 80.000 potpisa, a cilj nam je da prikupimo 100.000 potpisa i da ih kao kao gradjansku incijativu predamo Narodnoj skupštini, kako taj nakaradni zakon uopšte ne bi u ušao u Skupštinu na razmatranje”, rekla je Stojanović.

 

Ona je kazala da je cilj radikala da u narednom periodu u Nišu i širom Srbije poprave stanje u svojim odborima i da kao jedna od najjačih opozicionih stranaka udju u parlament nakon predstojećih izbora aprila.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com