Politika

SRS: Peticijom protiv gej brakova

Nišavski okružni odbor Srpske radikalne stranka pokrenuo je prikupljanje potpisa za peticiju protiv gej brakova. Prikupljanje potpisa obavlja se na teritoriji cele Srbije, u svim odborima SRS.

Srpska radikalna stranka se najoštrije protivi donošenju ovog nakaradnog zakona zato što je on u suprotnosti sa svim porodičnim i tradicionalnim vrednostima srpskog društva.

“Predlog ovog zakona je neustavan i protiv njega je ogromna većina građana Srbije. Takođe, napominjemo da je predlog ovog zakona protivan osnovnim postulatima svih tradicionalnih vera u Srbiji. Posebno je skandalozno to što ovaj predlog zakona na mala vrata uvodi i mogućnost usvajanjlj dece”, kazala je predsednik Nišavskog okružnog odbora Jelena Stojanović.

Iz ove stranke su pozvali sve naše sugrađane da potpišu peticiju kako bi se izborili da ovaj zakon nikada ne bude usvojen.

“Nama takve „vrednosti“ ne trebaju jer su protivne našem Ustavu i svim moralnim vrednostima našeg društva”, zaključila je Stojanović.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Postovani,
    Kako sam obavestena vec je obavljen jedan gej brak i to crkveni kada je nas patrijarh Porfirije vencao nasu ministarku Anu Brnabic i njenu suparnicu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com