Promo

Promocija Zlatibora i “Zelene ture” u Nišu

Turistička organizacija Zlatibora u utorak 31. maja održaće promociju u Nišu ispred turističko informativnog centra TON-a, u ul. Obrenovićeva 38 u periodu od 18:00 do 20:00 časova. Najava letnje turističke sezone na zlatnoj planini je cilj ovog druženja sa Nišlijama.

Pod sloganom „Zlatibor tvoj pravi izbor“ Turistička organizacija Zlatibor najavljuje letnje sadržaje na glavnim gradskim trgovima u čitavoj Srbiji i sve zainteresovane posetioce upoznaje sa ponudom najposećenijeg planinskog centra Srbije.

Tokom dosadašnje kampanje Zlatibor je svoju ponudu predstavio u Subotici, Zrenjaninu, Vršcu, Pančevu, Obrenovcu, Kragujevcu, Kraljevu a slede Niš, Leskovac i još neki gradovi na jugu Srbije.

U svakom gradu posećenost štanda TOZ-a bila je velika, a promocija Zlatibora veoma zapažena. Zainteresovani posetioci su imali priliku da se upoznaju sa brojnim sadržajima, atrakcijama i aktivnostima, kao i bogatom ponudom smeštaja, svim onim što ih očekuje ako ovog leta svoj odmor provedu na Zlatiboru.

U Nišu će u utorak 31. maja biti predstavljen i projekat „Pokreni zelenu turu“ koji posetiocima omogućava da obiđu “zlatnu planinu” na drugačiji način – koristeći vozila koja su potpuno ekološki prihvatljiva (100% na struju), kao i bicikle koje imaju elektro asistenciju (a mogu se koristiti i kao obični bicikli).

U okviru kampanje za posetioce štanda i verne goste Zlatibora biće organizovana i nagradna igra.

Promocije Zlatibora u gradovima Srbije podržavaju mnogobrojni partneri sa destinacije: hotelijeri, ugostitelji, zabavno-tematski parkovi, popularne atrakcije: Zip-lajn Ljubiš, Stopića pećina, Gostiljski vodopad.

Poruka “Zlatibor tvoj pravi izbor“ stiže svuda odakle hiljade turista svake sezone dolazi na našu najposećeniju planinu.

Foto: TOZ

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com