DruštvoEkonomija

Najinovativniji štand, mali izlagač i najbolji menadžer na Sajmu automobila po oceni Gradske opštine Palilula

Gradska opština Palilula i ove godine podržala je XIV Sajam automobila koji se održava ovog vikenda u niškoj Hali “Čair”.  Predsednik ove opštine Bratislav Vučković uručio priznanja i zahvalnice učesnicima, posebno izdvojivši neke od njih.

Kako je ove godine akcenat na elektromobilima, sami izlagači prate taj trend i na svakom od štandova ima nekoliko modela automobila na električni pogon. Sajam automobila je ove godine imao i naučno-stručnu konferenciju o lakim dostavnim vozilima na struju gde je svoje učešće imala i Gradska opština Palilula.

E-LCV Konferencija u Nišu; Foto: Niške Vesti

Konstruktivnim razgovorom došlo se do ideje ali i realnih predloga da se na teritoriji ove niške opštine postavi nekoliko punjača. Kako je za postavljanje istih potrebno prvi ispitati tržište i mogućnosti, naredni meseci biće meseci pripreme i radiće se u tom pravcu. Prateći “zelenu agendu” u saradnji sa partnerima iz Evropske unije Gradska opština Palilula stremi očuvanju okoline gde upotreba elektromobila to jako podržava.

Za najbolje inovativno predstavljanje na sajmu i organizovanje konferencije prvog dana sajma Gradska opština Palilula dala je priznanje kompaniji “Vozim na struju” Pane AG iz Beograda koja se ove godine predstavila brendom CENNTRO.

Zorana Đoriđ, Vozim na struju i Cenntro i Bratislav Vučković, predsednik Gradske opštine Palilula

Za najboljeg malog izlagača izabran je štand POP Auto Group, koji se ove godine prvi put priključio čitavoj plejadi tehničkih pregleda i servisa koji godinama podržavaju sajam i učestvuju na samom “smotri” najtraženijih automobila. Ovaj tehnički pregled je za poslednji dan organizovao nagradnu igri kada će podeliti nekoliko besplatnih tehničkih pregleda.

POP Auto Group dobija priznanje

Za najboljeg menadžera sajma izabran je po oceni Gradske opštine Palilula Igor Spirić, ispred Auto Čačaka – poslovna jedinica u Nišu koji je učesnik svih održanih sajmova od osnivanja. Gospodin Spirić je i danas bio u velikom poslu da je umesto njega priznanje primila koleginica Ivana Ljubenović.

Ivana LJubenović isper Auto Čačka prima nagradu Gradske optine Palilula

„XIV Auto Moto Fest Niš 2023“ otvoren je do nedelje 8. oktobra u 20 sati u sporskoj Hali “Čair” kao i ispred nje.

Ulaznice se kupuju na biletarnici Hale “Čair”. Pojedinačna je 300,00 dinara, grupne (za više od 10 lica) ulaznice su po 200,00 dinara a deca do 10 godina ne plaćaju ulaz.

XIV Auto Moto Fest Niš 2023

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niške Vesti (@niskevesti)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Svi automobili zakljucani, kad ih pitas da pogledaj auto unutra kazu kljucevi su kod prodavca ili auto je prodat ne moze da se otvara. Nije ovo manifestacija za ovaj grad, mi smo za rostiljade i kupusijade. Sramota me je sto mi zivot prolazi u ovakvoj sredini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com