Promo vesti

Premijera FIESTE na niškom Auto Moto Festu

Na ovogodišnjem Auto Moto Festu već tradicionalno učestvuje auto kuća iz Niša GRAND MOTORS koja je prošle godine imala zapažemo učešće, jer su imali najslikaniji model Ford Mustang na svom štandu, koji je prodat već drugog dana sajma.

Za ovu 2017. pripremili su nove pogodnosti i odlične modele, za koje uvek vlada veliko interesovanje.

Foto: Grand motors

Ovo je sedmo učešće ove auto kuće na niškom sajmu automobila, što znači da je uspešna saradnja City Marketing Centra i Grand motorsa dugogodišnja.

“Svake godine je sve bolja organizacija i veća posećenost, a samim tim i naša prodaja”, kažu u Grand motorsu.

Za svoj štamnd pripremili su puno iznenađenja aili ono što je kupcima najbitnije puno popusta. Kažu štand će biti pun prelepih vozila sa primamljivom cenom.

Interesantno je da ova auto kuća već u svom salonu u Nišu već sprovodi popuste, koji će biti na snazi i nakon sajma automobila, ali je sajam mesto da bodrobno razgledate modele i uporedite ih sa drugim brendovima kako bi izabrali za sebe ono najbolje, kažu.

Foto: Grand motors

Na štandu Grand motorsa biće izloženi modeli Kuga, Mondeo, Focus i Fiesta, gde su Mondeo i Kuga najskuplji modeli, a Fiesta tradicionalno najjeftinija, kažu u Grandu.

Premijera je rezervisana za novu Fiestu, koja je tradicionalno godinama jedan od najprodavanijih modela u svetu u svojoj kategoriji.

“Od niškog Auto Moto Festa očekujemo lepo druženje i što više kontakta sa potencijalnim kupcima. Posetite naš štand, uvek ste dobrodošli!”, poručuju iz Grand motorsa.

GRAND MOTORS

Izložbeni salon:
Bulevar 12 Februar 76-78
Tel: 018/585-999
Fax: 018/585999
Mob. Tel: 063/240-795

Servis:
Bulevar Nikole Tesle BB
Tel: 018/285-999

Fax:018/580-077

Foto: Grand motors

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com