Hronika

Predrag Grujić novi zamenik načelnika niške policije

Policijska uprava u Nišu dobila je novog zamenika načelnika. Na predlog načelnika Slaviše Virijevića,  na ovu dužnost ministarstvo je postavilo majora policije Predraga Grujića, piše Politika. Time je, posle dužeg niza godina niška Policijska uprava u kadrovskom smislu dobila i potpuno novo, ali i kompletno i iskusno rukovodstvo.

Major Grujić, koji je posle završetka Vojne akademije ceo svoj dosadašnji radni vek proveo na raznim funkcijama u niškom Sekretarijatu unutrašnjih poslova i kasnije Policijskoj upravi MUP-a, na funkciju zamenika PU Niš došao je s dužnosti komandira policije u Aleksincu, gde je proveo poslednje dve godine.

Pre toga obavljao je odgovorne poslove u niškom Odeljenju policije, saobraćajnoj policiji i Sektoru za vanredne situacije MUP-a Srbije u Nišu.

Pre nekoliko meseci Ministarstvo unutrašnjih poslova i ministar Nebojša Stefanović na mesto načelnika i posle razrešenja s funkcije Ninoslava Mitića postavili su glavnog policijskog savetnika i dugogodišnjeg službenika MUP-a u Nišu Slavišu Virijevića, koji je prethodne tri godine bio na čelu PU Pirot.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com