Društvo

Niški rokeri sviraju za Petra

Niški rockeri sviraju na Humanitarnom koncertu za bolesnog Petra Grujića, svog sugrađanina.

Petar Grujić boluje od podmukle, maligne bolesti – Sarkom Ewing, IV stadijum. Na koncertu koji će se održati 3.novembra sa početkom u 21,30 sati u Black Stage Caffe Clubu sviraće Iron made in NI – Iron Maiden tribute, Mokri Jazz i
Supersolid.

Cena karte 200 dinara, naplaćivaće se na ulazu, ko hoće može i više da priloži, biće postavljena kutija za humanitarne priloge. Koncert organizuje Udruženje građana Balkanrock, uz pomoć kluba Black Stage.

Operativni zahvat rađen je 11. jula ove godine, nakon čega tumor izrazite agresivnosti i maligniteta metastazira i postaje znatno progresivniji. Primio je dva bloka hemioterapije, ali lečenje nije dalo rezultate, pa bolest i dalje napreduje.

To je razlog što Petar sa porodicom vodi bitku sa tumorom i vremenom. Naglo je izgubio na težini, otežano i retko se kreće. Tumor je bolan, nalazi se na grudnom košu i ugrožava mu disanje.

Ova bolest prekinula je Petrovo srećno detinjstvo i uskratila mu je druženje sa vršnjacima, kao i završetak osnovne škole. Do nedavno, veseli dečak sa osmehom na licu postao je tužan i zatvoreniji za spoljašnji svet. I u takvom stanju, ovaj hrabri dečak ima obzira i vodi računa o osećanjima ljudi u svojoj okolini.

Ko hoće i pre toga da pomogne Petru, može da napiše 550 i pošalje na broj 3030.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com