Društvo

Dani su u pitanju! Spasimo Petra! Budimo humani!

Petar Grujić boluje od podmukle, maligne bolesti – Sarkom Ewing, IV stadijum.

Operativni zahvat rađen je 11.07.2018. godine, nakon čega tumor izrazite agresivnosti i maligniteta metastazira i postaje znatno progresivniji. Primio je dva bloka hemioterapije, ali lečenje nije dalo rezultate, pa bolest i dalje napreduje.

To je razlog što Petar sa porodicom vodi bitku sa tumorom i vremenom. Naglo je izgubio na težini, otežano i retko se kreće. Tumor je bolan, nalazi se na grudnom košu i ugrožava mu disanje.

Ova bolest prekinula je Petrovo srećno detinjstvo i uskratila mu je druženje sa vršnjacima, kao i završetak Osnovne škole. Do nedavno, veseli dečak sa osmehom na licu postao je tužan i zatvoreniji za spoljašnji svet. I u takvom stanju, ovaj hrabri dečak ima obzira i vodi računa o osećanjima ljudi u svojoj okolini.

Porodica se obraća svim ljudima dobre volje u zemlji i inostranstvu da pomognu da vratimo Petru osmeh i oteto detinjstvo.

Pomozimo Petru! Upišimo 550 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Spasimo Petra! Budimo humani!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com