Servisne

Popravka kvara na mreži u naselju Duvanište

JKP "Naissus" radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama u gradu:

POPRAVKA KVARA NA MREŽI U NASELjU DUVANIŠTE

Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Duvanište u ulici Josipa Slavenskog kod broja 2. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Josipa Slavenskog ali ukoliko je složeni kvar u pitanju zatvara se voda na širem prostoru od Vizantijskog bulevara, 27. Marta do bulevara Medijana i ulice Josipa Slavenskog i Južnomoravskih brigada (više ulica: Branka Miljkovića, Filipa Filipovića, Nikole Uzunovića, Đerdapska, Radoja Dakića, Patrisa Lumumbe i druge).

NASTAVAK RADOVA U NASELjU DURLAN

Nastavljaju se radovi u naselju Durlan u Školskoj ulici kod broja 14. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u Školskoj ulici.

NASTAVAK RADOVA U SELU SEČANICA

Nastavljaju se radovi na premeštanju vodomera korisnika, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u sledećim ulicama: Dimitrija Davidovića, Ljubomira Ljubomirovića, Kapetana Bojana Denića i Vodnika Vitomira Kuzmanovića.

POPRAVKA KVARA U SELU DONjA STUDENA

Voda puni šahtu, potreban je iskop u selu Donja Studena bb. Zbog popravke prvog ventila, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru sela Donja Studena.

POPRAVKE KVAROVA U ULICI DIMITRIJA TUCOVIĆA

Voda puni šahte, potrebni su iskopi u ulici Dimitrija Tucovića, kod brojeva 149 i 196. Zbog popravki vodovodne mreže i priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u delu ulice Dimitrija Tucovića na prostoru između dva kružna toka.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Derokova 54, selu Donja Studena, Svetozara Markovića 4, Svetolika Rankovića 9, Studenička 58, Ćurlinska 23, Bubanj Selo – Prvomajska 3, u selu Knežica – Vuka Karadžića 3, Novo Selo – Jastrbačkih partizana 61, u selu Mezgraja – kod železničke stanice – Maršala Tita bb, Dragomira Živkovića 11, Dimitrija Tucovića 10, Crvenih javora 27, Đorđa Andrejevića Kuna 2, 32 i 45 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Otpušenje propusta atmosferskog slivnika kod deponije JKP Medijana.

Otpušenje ulične mreže u Vranjanskoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com