DruštvoSportVideo

PIKSI DOBITNIK NAJVIŠEG PRIZNANJA GRADA NIŠA: Posebnu vrednost za mene imaju nagrade koje dolaze iz mog grada (VIDEO)

Nije tajna, najlepše i najslađe priznanje je ono kada se dobije od grada u kome si rođen, grada koji te formirao i lansirao u zvezde. A Niš se odužio Draganu Stojkoviću, selektoru Srbije, najvećim priznanjem Grada. U Nišu se 11. januara obeležava dan kada je 1878. godine grad oslobođen od Turaka.

Po tradiciji na svečanoj sednici Skupštine grada dodeljuje se najviše gradsko priznanje, nagrada „11. januar“, a ove godine jedan od laureata je Dragan Stojković. Prisutni su bili u mogućnosti da pogledaju kratke filmove o nagrađenima, njihovom radu i doprinosu Gradu. Selektor Srbije nije mogao da prisustvuje dodeli, ali putem video linka zahvalio se na velikom priznanju.

 

 

„Žao mi je što nisam sa vama, da vam se na drugačiji način obratim i zahvalim. U poslednje vreme dobijam mnoga priznanja, ali da budem iskren i otvoren, za mene posebnu vrednost imaju one koje dolaze iz mog grada, iz grada u kom sam rođen, u kojem sam odrastao i koji neizmerno volim. Osećam se privilegovanim zbog ovog velikog priznanja. Zahvaljujem Gradu Nišu, Skupštini grada Niša i svima onima koji su me nominovali i u meni prepoznali nekoga ko zaslužuje da bude dobitnik ovog priznanja. Uvek ću se truditi da svoj posao radim najbolje što mogu i da kroz rezultate koje postižem afirmišem i promovišem između ostalog i grad iz kog potičem“, kazao je Piksi u video poruci.

Veliku radost doneo je Srbiji selektor fudbalske reprezentacije. Odveo je Dragan Stojković Piksi ‘orlove’ na Mundijal, kako je i obećao i zbog toga je nastala velika euforija, a on je više puta nagrađivan.

Piksiju će ovo priznanje biti uručeno naknadno, a podsetimo, nedavno ga je i FSS odlikovao nagradom za trenera godine.

Zašto je Dragan Stojković Piski zaslužio nagradu, pogledajte u videu…

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com