Društvo

Dragan Stojković Piksi počasni građanin Gradske opštine Palilula

Dragan Stojković Piksi, odlukom Skupštine opštine Palilula, dobio je zvanje “počasni građanin” niške opštine, u kojoj je rođen i odrastao. Piksi je inače prva ličnost Palilule koja je dobila ovo značajno zvanje, a povod je 20 godina postojanja Gradske opštine.

 

“Ne treba tu mnogo pričati ko je Dragan Stojković Piksi, koliko je doprineo promociji Grada Niša, a naravno i Palilule, obzirom da je rođen na teritoriji te opštine. Iako trenutno nije njen žitelj, uvek se odazivao našim pozivima i sa ponosom je govorio o gradu Nišu. Ovo zvanje je nešto najmanje što mi možemo tako jednoj ljudskoj veličini, da učinimo. O sportskim kvalitetima ovog palilulskog bisera ne treba govoriti”, istakao je predsednik GO Palilula Bratislav Vučković.

Nakon što je odlučeno na Skupštini, biće organizovano i svečano uručenje plakete i lente.

“Datum ćemo odrediti u zavisnosti od Piksijevih sportskih obaveza” rekao je Vučković.

Na današnjoj sednici Skupštine opštine Palilula odbornici su razmatrali i o drugim priznanjima, koja će biti dodeljena na slavi opštine u nedelju. Usklađen je i budžet za ovu godinu, a bilo je i reči o nacrtu Drugih izmena i dopuna Plana generalne regulacije područja Gradske opštine Palilula.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com