Video

Pijaca će biti iseljena iz centra grada kada se zakupcima obezbedi druga (VIDEO)

Izmeštanje pijace Tvrđava iz centra grada, iako se dugo govori o tome, na dugom je štapu. Ono o čemu svi govore je da je izmeštanje potrebno i izvsno, ali još uvek nema konkretnog perioda kada će to da se dogodi. Prema rečima direktora JP Tržnica Niš Gorana Đorđevića, ona će biti izmeštena onda kada se bude obezbedio drugi prostor gde će biti preseljena.

 

“Pijaca kada se seli potrebno je najpre napraviti drugu, koja će imati sve one sadržaje koje ima ova. Znači kada pričamo o izmeštanju pijace najpre moramo da govorimo o izgradnji infrastrukture i svih onih uslova koji su neophodni za njeno preseljenje”, istakao je Đorđević.

 

Da je neophodno iseliti pijacu iz samog centra grada saglasni su svi. Tako bi se oslobodila Tvrđava i ovaj istorijski spomenik otvorio u potpunosti za turiste. Međutim, prema rečima Đorđevića sada nije vreme da se o tome priča, ali očekuje da će u skorije vreme ta tema ponovo doći na red.

Opširniju izjavu direktora Tržnice o izmeštanju pijace pogledajte u videu.

PROČITAJTE JOŠ:

Skupština grada usvojila izmene GUP-a: Sele se autobuska stanica i kvantaš

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com