Promo vesti

„Otvorena vrata“ za probne časove u Pro-mensu tokom leta

PRO-MENS centar poziva decu svih predškolskih i osnovnoškolskih uzrasta da se pridruže u učenju kroz igru kroz koncept „Otvorena vrata“ za decu predškolskog i osnovnoškoskog uzrasta.

Koncept „Otvorena vrata“ osmišljen je kao vrsta probnog časa, na kome se deci i roditeljima kroz igru i na nekonvencionalan način predstavlja koncept rada na abakusu, fleš kartici, uopšteno, svi segmenti nastavnog procesa u SuanPan centrima, u cilju podsticanja otkrivanja novih veština i interesovanja.

Pro-mens već petu godinu realizuje SuanPan program, a nalazi se u ulici Vožda Karađorđa 47.

„Otvorena vrata” su prilika da se na vrlo slikovit i kreativan način predstave temelji SuanPan programa, koji je kao takav zaživeo u preko 40 obrazovnih centara širom regiona.

Kako bi se detaljnije informisali o programu, a deca upoznala sa prostorom i predavačima (što je od izuzetnog značaja jer se smanjuje stepen emocionalne napetosti prilikom adaptacije na nove zahteve), roditelji prihvataju partnerski odnos sa svojim mališanom u različitim vrstama izazova koje im svake srede u terminima od 19-20h kreativni stručni tim PRO-MENS centra priprema.

Budući da je leto na pragu, da su školarci završili sa svojim školskim obavezama, a da je interesovanje i posećenost sve veća, centar PRO-MENS organizuje  „Otvorena vrata“ i četvrtkom i petkom u istom terminu, od 19-20 časova.

Ovo je prava prilika da roditelji, bez ikakve obaveze upisivanja deteta na SuanPan program, porazgovaraju sa pedagogom i predavačima SuanPan mentalne aritmetike i detaljnije se informišu o benefitima  programa SuanPan.

Vrata su otvorena!
Dobrodošli u PRO-MENS

ADRESA:
Vožda Karađorđa 47

TELEFON:
018/250-700

Opširnije pročitajte >>>

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com