Promo vesti

Mentalna aritmetika u Pro-mensu

PRO-MENS je centar koji se bavi obrazovanjem, inovacijama, unapređivanjem tehnika učenja kao i istraživanjem u obrazovanju, u cilju da ponudi usluge obrazovanja kroz programe čija je srž kombinacija metodike i psihologije, a jedinstveni su na tržištu Srbije, pa čak i na teritoriji čitavog Balkana.

– Međunarodni program za razvijanje mentalnih potencijala kod dece
– Sertifikovani predavači sa višegodišnjim iskustvom u obrazovno-vaspitnom radu
– Nastavni program po najvišim standardima kvaliteta
– Transparentni i merljivi rezultati
– Jača pažnja, memorija, koncentracija, poboljšane motoričke veštine, uzvišeni nivo samopouzdanja, kreativnosti, loičko-analitičkog razmišljanja
– Trajno unapređene mentalne sposobnosti – osam meseci za ceo život

Prvi program koji je zaživeo u centru jeste mentalna aritmetika SuanPan. S obzirom da se sama tehnika programa pod različitim imenima primenjuje u školstvu širom sveta, a u mnogim zemljama je i deo obaveznog obrazovanja, svakako je najbitniji faktor prilagođavanje određenog sistema obrazovnim i socio-kultorološkim potrebama određenog područja.

Drugi program, čiji je nosilac takođe Pro-Mens centar, jeste FastForward ili skraćeno, FFD – program brzog čitanja sa razumevanjem, u realizaciji sa ili bez programa tehnika pamćenja koji je takođe u ponudi. Način rada i karakteristike samog programa brzog čitanja FastForward, predstavljaju novinu u svetu brzog čitanja u regionu, a daju neosporne i jasno merljive rezultate.

PRO-MENS CENTAR
Vožda Karađorđa 47
018/250-700
FaceBook
pro-mens.com

Mentalna aritmetika SuanPan je program mentalnog razvoja dece od 5 do 14 godina.

Franšize i partneri – mentalna aritmetika SuanPan

Shodno starosnoj grupi, podeljen je u tri edukativne jedinice:
 5 do 6 godina – predškolski uzrast – KINDER GRUPA
– 7 do 10 godina – od I do IV razreda – PRIMARNA GRUPA
– 11 do 14 godina – od V do VII razreda – SEKUNDARNA GRUPA

Opširnije o programu SuanPan >>>

Polaznike obučavaju sertifikovani predavači, nastavnici i profesori sa dugogodišnjim iskustvom u nastavi. Svi predavači su prošli sertifikovani kurs za obuku mentalne aritmetike. Pro-mens tim >>>

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com