Društvo

ORL klinika UKC-a nema liste čekanja i završava godinu sa rekordnim rezultatima

ORL klinika Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu završava ovu godinu sa čak 1492 urađene operacije na glavi i vratu u opštoj anesteziji, blizu 27.000 ambulantnih pregleda i 3173 pruženih usluga u maloj sali prijemnog dela klinike, istakao je direktor ove klinike Dušan Milisavljević.

On je još istakao da ORL klinika UKC Niš nema liste čekanja za operativno lečenje.

ORL Klinika je obeležila 101 godinu ORL službe u Nišu a upravo o veku postojanja i rada snimljen je lane dokumentarni film “PRVIH 100 GODINA ORL SLUŽBE U NIŠU”. U filmu je predstavljlen čitav istorijat razvoja ORL službe u Nišu, koja danas ima svoju kliniku u zasebnoj zgradi u okviru Univerzitetskog kliničkog centra Niš. Tu su prikazani vrhunski aparati sa kojima danas rade ovi lekari. Dobra saradnja sa klinikama u regionu takođe krasi rad niške ORL klinike, a to detaljno objašnjavaju direktori ostalih klinika u okruženju. Neizostavni su i brojni međunarodni uspesi ove Klinike koja tačno 23. januara naredne godine proslavlja tačno 101 godinu rada.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com