Društvo

Ona pakuje VELIKU LJUBAV u malu šarenu kutiju

Studenti neretko imaju po koji sezonski posao, rade tek nešto kako bi zaradili za džeparac…neki od njih sa puno ljubavi dolazi do nekog…svog dinara.

Jedna od njih je mlada i talentovana, Nišlijka Jovana Jovanović, studentkinja komunikologije na Filozofskom fakultetu u Nišu koja se bavi izradom ljubavnih kutija. Teglice su njena druga ljubav, određenim citatima u zavisnosti da li je u pitanju ljubav, prijateljstvo ili porodica ona prenosi poruke pažnje.

“Sve je počelo 2015. godine po završetku srednje škole. Želela sam da se osamostalim i da zaradim džeparac. Kako sam oduvek volela da se bavim kreativnim poslovima i ručnim radom, pokušavala sam da pravim poklone po narudžbini. Iz ljubavi se rodio ovaj danas  posao.Vremenom se priča širila, uvodila sam nove proizvode i sticala nove mušterije“, kaže ova talentovana Nišlijka koja je poslala preko hiljadu paketa širom Srbije.

Iako je nekada naporno da uskladi sve obaveze zbog fakulteta, snaga se povrati jednim osmehom zadovoljne mušterije o kojima brine godinama unazad. Kaže najbitnije su stalne mušterije, koje se zadovoljne vraćaju.

“Predivan je osećaj kada znaš da si pomogao nekome da usreći dragu osobu”, kaže uz osmeh Jovana.

Inspiraciju za ime “Papirus” dobila je od latinske reči papyrus, biljke od koje se izrađivao prvipapir za pisanje, a pošto su svi njeni proizvodi od papira, ime je nekako bilo logično.

“U ponudi imam teglice sa porukama o ljubavi, prijateljstvu, motivacione… Pored teglica tu su i kutije iznenađenja u koje pakujem fotografije i poruke. Sve se radi po želji kupca i svaka kutija je jedinstvena. Trudim se da spakujem velike ljubavi u male kutije”, kaže Jovanović.

Najviše posla kaže ima oko praznika, mada prodaja ide i tokom čitave godine.

Na ovaj način niška studentkinja zarađuje džeparac, srećna da stvaranjem uveseljava neke drage ljude koji njenom kriativnošću pokazuju pažnju. U taj začarani krug kreativnost pokaže ono najbolje, a to najbolje možete videti na njenom Instagram profilu – Papirus Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com