Sport

Omladinci Radničkog dobili paketiće: “Oni su budućnost”, kaže kapiten Aca Jovanović

Dečaci Omladinske škole Fudbalskog kluba Radnički dobili su novogodišnje paketiće od uprave kluba i prvotimaca niškog Superligaša.

Mlade fudbalere obradovali su paketićima i prisustvom kapiten Aleksandar Jovanović i Lazar Ranđelović, koji su uz osmeh pozirali i rado potpisivali autograme.

“Drago mi je da mogu da učestvujem u ovakvom događaju i obradujem naše najmlađe članove. Dugo sam u klubu i ovo je prvi put da imamo ovakvu akciju i zbog toga bih se zahvalio gospodinu Tončevu, koji je i ovim gestom pokazao koliko vodi računa o svakom detalju u ovom klubu. Radnički kao klub mora da raste u svim segmentima. Rezultati su sada tu, a upravo ovakve akcije van terena će nas postaviti na mesto koje zaslužujemo. Zaista mi je zadovoljstvo kada vidim ovoliko dečaka u trenerkama našeg kluba”, rekao je Jovanović.

Podeljeno je 100 paketića koje je obezbedio prvi čovek kluba Ivica Tončev i tako pokazao da klub neguje svoj podmladak i puno nade polaže u nišku školu fubala koja je ranijih godina iznedrila vrhunske fudbalere. Od mališana kojima su danas uručeni paketići očekuje se predan rad i stremljenje ka prvom timu.

“Oni su budućnost Radničkog i treba im stalno posvećivati pažnju”, istakao je kapiten Radničkog Aleksandar Jovanović.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com