Sport

Omladinci Radničkog dobili paketiće: „Oni su budućnost“, kaže kapiten Aca Jovanović

Dečaci Omladinske škole Fudbalskog kluba Radnički dobili su novogodišnje paketiće od uprave kluba i prvotimaca niškog Superligaša.

Mlade fudbalere obradovali su paketićima i prisustvom kapiten Aleksandar Jovanović i Lazar Ranđelović, koji su uz osmeh pozirali i rado potpisivali autograme.

„Drago mi je da mogu da učestvujem u ovakvom događaju i obradujem naše najmlađe članove. Dugo sam u klubu i ovo je prvi put da imamo ovakvu akciju i zbog toga bih se zahvalio gospodinu Tončevu, koji je i ovim gestom pokazao koliko vodi računa o svakom detalju u ovom klubu. Radnički kao klub mora da raste u svim segmentima. Rezultati su sada tu, a upravo ovakve akcije van terena će nas postaviti na mesto koje zaslužujemo. Zaista mi je zadovoljstvo kada vidim ovoliko dečaka u trenerkama našeg kluba“, rekao je Jovanović.

Podeljeno je 100 paketića koje je obezbedio prvi čovek kluba Ivica Tončev i tako pokazao da klub neguje svoj podmladak i puno nade polaže u nišku školu fubala koja je ranijih godina iznedrila vrhunske fudbalere. Od mališana kojima su danas uručeni paketići očekuje se predan rad i stremljenje ka prvom timu.

„Oni su budućnost Radničkog i treba im stalno posvećivati pažnju“, istakao je kapiten Radničkog Aleksandar Jovanović.

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close