Sport

Prvi čovek Nišlija ističe da plaćenici skandiraju protiv uprave FK Radnički

Prvi čovek niškog fudbalskog kluba Ivica Tončev izjavio je nakon skandiranja navijača protiv uprave, da će napustiti Radnički tek kada neko pokaže tri miliona evra, prenosi Sportski žurnal. On je istakao da plaćenici skandiraju protiv uprave.

Mnogo me bole ti povici, to rade plaćenici. U Nišu ne postoji trener, sportski radnik, čistač, koji nije tužio klub i preko izvršitelja naplatio dugovanja. Viču sa tribina Tončev je lopov, Bugarin i to na 3:0. Ova uprava će ujutru da napusti klub, ali pod određenim uslovima. Ne možemo da odemo da bi se pojavili veliki kritičari koji su uništili klub. Mora da dođe neko i pokaže da ima tri miliona evra za narednu sezonu i mi ćemo predati klub dušebrižnicima, gospodinu, firmi, organizaciji”, izjavio je Tončev.

On je dodao da je uprava kluba zapravo spasila Radnički i dalje ga spašava. Vraćeni su zatečeni dugovi veći od pet miliona evra, a da nije to urađeno prema njegovim rečima, sada bi Radnički bio u Srpskoj ligi, piše Sportski žurnal.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Нема плаћеника али има лоших у спортском сектору , спортски директор који врше лош избор фудбалера а поготову тренера ? Шта ће клубу тренерски почетници или они који треба да иду у тренерски заборав . Тренерски посао је преозбиљан ! Или је можда важно да су тренирали неку Суперлигашку екипу како би употпунили свој СИ ВИ ?!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com