Promo vesti

Odaberite prave burme za vas – Zlatara Filigran!

Često je prilikom pripreme venčanja najveći problem onaj „najsitniji“, ali ipak najbitniji – odabir burmi! Toliko izbora, oblika, materijala, dizajna, detalja, da izabrati baš onu pravu, koja će se celog života nositi ume da zada glavobolje.

Kako biste jednostavno, brzo i sigurno odabrali baš vaš prsten, koji će biti simbol večne ljubavi, stručno osoblje Zlatare Filigran daje vam nekoliko osnovnih smernica i odgovora na najčešća pitanja.

S obzirom na to da je izbor burmi jako veliki, u Zlatari Filigran podelili su ih u šest osnovnih grupa: Klasične burme, burme od žutog zlata, burme belo zlato, burme belo žuto zlato, burme belo roze zlato, burme sa cirkonima (brilijantima).

ZLATARA FILIGRAN

Prvi i osnovni korak, poručuju iz Zlatare Filigran, pri odabiru burmi jeste izabrati oblik burme. Postoje tri oblika burmi: ravne burme, oble burme i konkavne burme.

Drugi korak jeste odrediti širinu burme. U zavisnosti od dužine i debljine Vaših prstiju osoblje Zlatare Filigran će vam pomoći pri izboru širine istih.

Treći korak jeste odabir povrsine burmi koja zavisi od vašeg ukusa: Polirane površine burmi koje se vezuju za klasiku i eleganciju. Matirane površine burmi su diskretne, bez visokog sjaja i koje su uglavnom izbor muškog dela populacije. Pikovane površine burmi koje odisu luksuzom i visokim sjajem, u glavnom su izbor ženskog dela populacije.

Vizuelni izgled burmi u potpunosti zavisi od vašeg ukusa i odabira.

Osim vizuelnog izgleda jako je bitno da vam burme budu udobne. Udobnost burme na prstu je jako bitna, a naročito za osobe čiji je posao baziran na radu sa prstima.

„Naša preporuka su anatomske burme koje su bez premca sto se udobnosti tiče“, ističu iz Zlatare Filigran.

Jedan od najbitnijih faktora prilikom odabira burmi jeste masivnost ili kvantitet burmi. Ako uzmemo u obzir da je burma nakit koji se jednom kupuje i nosi ceo zivot, a zlato je plemeniti metal koji se troši, burma bi trebala biti masivnija (teža). Burme koje su lagane i tanke podložne su deformaciji (promeni oblika) i pucanju posle dužeg nošenja.

„Nas savet je da birate burme koje će Vam trajati dugi niz godina“, poručuju iz Zlatare Filigran .

Zlatara Filigran
Bulevar Mediana 15
065/50 45 213
034/356 236
www.zlatarafiligran.com
Facebook

Svaki komad nakita izrađen je od najkvalitenijih materijala, a unikatni dizajn i vrednost svakog komada je neprocenjiva.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close