Društvo

Od maja panoramski autobus u Nišu

Niš ce ove godine, prema obecanjima nadležnih iz grada, konačno dobiti turisticki autobus sa otvorenim krovom. Od maja će panoramski autobus obilaziti 9 najznačajnijih lokaliteta, rekao je  Uroš Parlić, direktor TON-a.

Za nekoliko meseci turisti koji dođu u Niš, kao i same Nišlije, grad i njegovu okolinu moći će da obilaze panoramskim autobusom. Na mapi će se naći sve važne turističke tačke grada, navodi Parlić.

„Iz centra grada autobus će voziti do memorijalnog parka Bubanj, logora Crveni Krst, Niške Banje, Čegra, Medijane, Ćele-kule… Turisti će moći da u kratkom vremenskom roku obiđu mnoge zanimljive lokacije“, dodaje on.

Ideja o autobusu sa otvorenim krovom postoji već par godina, ali, kako kaže Parlić, sada su se stekli uslovi da se to i desi jer Grad podržava ideju.

Autobus će voziti od maja, kada počinju praznici, pa do septembra kada se letnja sezona privede kraju.

Parlić dodaje da se cena ulaznice se još ne zna, da će svakako biti skuplja od cene karte za gradski autobus, ali da neće biti „nedostižno“ za Nišlije. Visina cene bi, kaže, mogla da bude između 300 i 400 dinara.


Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com