Promo vesti

Novogodišnja noć kao trenutak divne odluke…razmislite?

„Prosidba u najluđoj noći“ predlažu u niškoj Zlatari Stanimirović i nude čaroban nakit kome nijedna dama neće reći ne.

Novogodišnja noć je već pred vratima, još uvek nemate verenički prsten za vašu voljenu,  trenutak je da ga odaberete i iznenadite je prosidbom u prvim minutima naredne godine, kažu u ovoj niškoj kući nakita.

„Imamo preko 400 modela unikatnog vereničkog prstenja sa brilijantima-dijamantima, safirima, rubinima, aqumarinima, smaragdima i još mnogo drugog dragog i poludragog kamenja. Naravno u našem asortimanu imamo u ponudi i vereničko prstenje sa cirkonima koji su zatno povoljnije cene“, sigurni su u zlatari.

Iako vam prava dama nikada neće otkriti šta bi volela da dobije na poklon, to je pažljivim muškarcima lak posao. One sa puno stila priželjkuju da verenički prsten bude sa jednim ili više brilijanta.

„Važno je da proverite boju nakita koji dama poseduje i koristi. Da li je to nakit od žute ili pak bele boje zlata. Naravno ako dama više preferira nakit bele boje koji je danas veoma popularan, naš savet je da birate verenički prsten od belog zlata takođe to može da bude i nakit žute boje. Aktuelno je i veoma popularno vereničko prstenje od pink-roze zlata, ali u ovoj situaciji morate biti potpuno sigurni da to dama želi“, kažu u zlatari Stanimirović.

Obratiti pažnju i na boju kose i boju očiju dame kojoj se poklanja, ističu zlatari.

Podsećamo i da buduće mladoženje do kraja decembra imaju popust na sav zlatni nakit sa poludragim kamenjem: tanzanitom, morganitom i akvamarinom.

Ekskluzivni nakit vas čeka jedino u zlatari Stanimirović!

ZLATARA STANIMIROVIĆ
Park Svetog Save 5C
018/225-399
Facebook
www.zlatarastanimirovic.rs

NE ZABORAVITE DA SE ZLATARA STANIMIROVIĆ
NALAZI U VAŠEM KOMŠILUKU, U PARKU SVETOG SAVE.

 

DOBRO DOŠLI !

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close