Promo

Novi Polo: Impresioniraće vas svojim komfornim, bezbednim i modernim elementima – BROS AUTO

Ko kaže da od malog vozila ne možete da očekujete velike stvari? Otkrijte progresivan dizajn i inteligentnu tehnologiju u novom Polu. Svojom kompaktnom veličinom i novim detaljima dizajna Polo će vam pokazati svoj karakter već na prvi pogled. Posebno je upadljiv novooblikovani prednji deo vozila sa opcionom LED svetlosnom trakom između glavnih svetala u kombinaciji sa IQ.LIGHT – matrix LED glavnim svetlima. Ako pomnije pogledate, videćete da nije samo izbor boja individualan. Svaka se od četiri linije opreme Polo, Life, Style i R-Line odlikuje se jedinstvenim karakteristikama. Na primer hromiranim dekorima i drugim opcionim detaljima kao što su krov sa usklađenim bojama ili svetla za maglu, kažu u niškom Bros Autu.

 DIZAJN

   Opremljen u svakom detalju

Svojom kompaktnom veličinom i novim detaljima dizajna Polo će vam pokazati svoj karakter već na prvi pogled. Posebno je upadljiv novooblikovani prednji deo vozila sa opcionom LED svetlosnom trakom između glavnih svetala u kombinaciji sa IQ.LIGHT – matrix LED glavnim svetlima. Ako pomnije pogledate, videćete da nije samo izbor boja individualan. Svaka se od četiri linije opreme Polo, Life, Style i R-Line odlikuje se jedinstvenim karakteristikama. Na primer hromiranim dekorima i drugim opcionim detaljima kao što su krov sa usklađenim bojama ili svetla za maglu. Koja je vaš favorit?

Foto: https://www.volkswagen.rs/

IZAZIVAJU SJAJ U OČIMA

IQ.LIGHT – matrix LED glavna svetla

Novi Polo odmah ćete prepoznati po pravoj vizuelnoj atrakciji: inovativnim IQ.LIGHT – matrix LED glavnim svetlima. Matrix tehnologija omogućava trajnu vožnju sa dugim svetlima bez zasljepljivanja drugih učesnika u saobraćaju. Što sa prednje strane ostavlja dobar utisak, ne sme da nedostaje sa zadnje strane: deo paketa su opciona LED zadnja svetla sa animiranim stop svetlom i integrisanim dinamičnim pokazivačima pravca koji svojom skladnom svetlosnom linijom pokazuju pravac kretanja vozila.

       Više izbora: program točkova za Polo

Točkovi

Sa kojom će kombinacijom guma i felni vaš novi Polo najbolje izgledati, stvar je ukusa. Ali sigurni smo da ćete odabrati pravu.

Opremljen u svakom detalju

Spolja oduševljenje, iznutra još veće iznenađenje. Novi Polo već u sklopu serijske opreme oduševljava brojnim elementima opreme kao što su pregledni Digital Cockpit, osvežavajući klima-uređaj, radiouređaj „Composition“ sa digitalnim radio prijemom DAB+ i interfejsom za telefon. Želite li još više, npr. individualno podesiv Digital Cockpit Pro, klima-uređaj „Climatronic“ sa intuitivnom regulacijom preko dodirnih površina ili ambijentalno osvetljenje? Nema problema, oni su u zavisnosti od linije opreme dostupni serijski ili opciono. Slobodno pretražite naše linije opreme Polo, Polo Life, Polo Style i Polo R-Line.

Foto: https://www.volkswagen.rs/

Digitalni komfor

Digital Cockpit

Kombinovani instrument Digital Cockpit u sklopu serijske opreme prikazuje klasične sadržaje poput brzinomera i brojača kilometara na ekranu u boji visoke rezolucije veličine 20,32 cm (8″). U kombinovanom instrumentu Digital Cockpit Pro prikaz na ekranu veličine 26,04 cm (10,25″) možete prilagoditi prema individualnim željama. Tako možete odabrati vizuelni prikaz svojih sistema asistencije za vozača ili kombinaciju navigacione mape i medijskih sadržaja – i to sa atraktivnim grafikama i animacijama.

Foto: https://www.volkswagen.rs/

Zabava koja predvodi

Radio uređaj i navigacija

 

Jeste li već čuli? Radio uređaj „Composition“ sa ekranom veličine 15,5 cm (6,5″) (serijski za linije Polo i Polo Life) pobrinuće se za dobru zabavu u vašem Polu u svakom trenutku. Ništa čudno, obzirom na to da on obuhvata i digitalni radio prijem DAB+, dva mesta za USB tipa C i interfejs za telefon. Po želji od linije Style u sklopu serijske opreme dolazi i radio uređaj „Ready 2 Discover“. Osim velikog TFT ekrana u boji veličine 20,3 cm (8″) on ima i mogućnost nadogradnje pa se od sada može proširiti navigacionom funkcijom putem In-Car-Shopa. Ko želi od samog početka navigaciju, može da odabere opcioni navigacioni sistem „Discover Media“ sa ekranom veličine 20,3 cm (8″) i uslugama „Streaming & Internet“ ili navigacioni sistem „Discover Pro“ sa ekranom veličine 23,5 cm (9,2″) i uslugama „Streaming & Internet“ .

Zahvaljujući intuitivnom rukovanju glasovnim komandama možete da upravljate radio uređajem, telefonom i opcionim navigacionim sistemom u svom novom Polu. Glasovnim komandama možete da odaberete odgovarajuću radio stanicu, unos u adresaru ili traženi telefonski broj. Sa opcionim online rukovanjem glasovnim komandama u sklopu usluge We Connect Plus  vaš novi Polo razumeće vas još bolje. Odaberite online, svoju omiljenu muziku ili potpuno intuitivno upravljajte unosom odredišta u svojoj navigaciji.

Otvoren za više doživljaja

Panoramski podizno/pokretni prozor

Sa svojom velikom staklenom površinom, koja se proteže preko cele širine vozila, opcioni električni panoramski podizno/pokretni prozor pravi je magnet za oči. U unutrašnjosti će se pobrinuti za više svetlosti, a pored toga će pružiti još lepši otvoreni pogled u nebo. A otvoreni pogled podrazumeva slobodan put za sunčeve zrake i svež vazduh. Vi odlučujete koliko toga želite: krov može da se podigne ili potpuno otvori. A za ugodne temperature prilikom jakog sunčevog zračenja pobrinuće se zatamnjeno staklo i kvalitetna roletna.

IQ.DRIVE

IQ.DRIVE Travel Assist

Ako se odlučite za IQ.DRIVE Travel Assist, novi Polo će biti opremljen kapacitivnim upravljačem: zahvaljujući površini osetljivoj na dodir može samostalno da prepozna da li imate u svakom trenutku vozilo „u rukama“, i to ne samo u prenesenom značenju. IQ.DRIVE Travel Assist pobrinuće se za izrazitu udobnost u vožnji tako što će vam pomoći u monotonim i napornim situacijama u vožnji. IQ.DRIVE Travel Assist može posebno na autoputu i dobro uređenim brzim putevima umesto vas zadržavati vozilo u kolovozoj traci i održavati brzinu pritom pazeći na udaljenost do vozila ispred vašeg.

Drži razmak i poštuje ograničenja brzine

Automatska regulacija razmaka ACC

Opciona automatska regulacija razmaka ACC11 može da vam pomogne u održavanju prethodno podešene najveće brzine (do 210 km/h) i udaljenosti do vozila ispred. Tako u zastoju vaš novi Polo može automatski da koči i ponovno kreće (uz opcioni automatski menjač DSG). ACC se u kombinaciji sa opcionim navigacionim sistempom može proširiti prediktivnom regulacijom brzine i podrškom za vožnju u krivinama Tako će vam biti pružena podrška u sprečavanju prekoračenja brzine preuzimanjem službenih ograničenja brzine. Sistem pri tome na temelju navigacionih podataka o deonici može da prilagodi brzinu vozila u krivinama, raskrsnicama (skretanjima) i kružnim tokovima.

Nikad lakše parkiranje

Podrška upravljanja pri parkiranju „Park Assist“ uključujući pomoć pri parkiranju

Foto: https://www.volkswagen.rs/

Novi Polo sa opcionom podrškom upravljanja pri parkiranju „Park Assist“  uključujući pomoć pri parkiranju neće vam u prolasku samo reći da li je parking mesto dovoljno veliko – nego će i samostalno parkirati umesto vas. Vi samo upravljate papučicom, gasa i kočnice i posmatrate okolinu.  Sve ostalo će vozilo uraditi samo.

  • Senzori registruju prikladna parking mesta (do maks. 40 km/h).
  • Za ulazak u bočna parking mesta potrebna je barem dužina vozila plus 80 cm razmaka za manevrisanje, dok je za izlazak iz bočnih parking mesta potrebno barem 25 cm ispred i iza vozila.
  • Za upravna parking mesta mora postojati razmak od minimalno 35 cm sa svake strane.

 

Promena kolovozne trake uz pomoć sistema

Podrška pri promeni kolovozne trake „Side Assist“

Foto: https://www.volkswagen.rs/

Podrška pri promeni kolovozne trake „Side Assist“ preko LED lampice u spoljnim retovozorima prikazuje signal za druga vozila u mrtvom uglu i vozila koja se kreću iza vas na udaljenosti do 50 metara. Ako uključite pokazivač pravca zbog promene kolovozne trake, sistem može da izračuna da li bi jedno od tih vozila predstavljalo potencijalnu opasnost za vas zbog svog položaja i brzine – i o tome vas po potrebi može upozoriti uočljivim treperenjem lampice.

Radujemo se vašoj poseti i rado ćemo vas posavetovati

BROS AUTO

BROS AUTO 
Dimitrija Tucovića 185
018 4566 800
FACEBOOK

 

 

[iframe src=“https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d6904.2165803411335!2d21.838505673282274!3d43.31707522557205!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b76290a6c077%3A0xe3cb6e673dba6944!2sBROS+AUTO+doo!5e0!3m2!1sen!2srs!4v1557392264663!5m2!1sen!2srs“ width=“600″ height=“450″ frameborder=“0″ style=“border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com