Promo

Njeno veličanstvo FOTELJA! Veliki izbor modernih fotelja za unikatan enterijer samo na ENA.RS (FOTO)

Sve za dom iz snova - od nameštaja do najsitnijih detalja koji će oplemeniti prostor

Udobne kada se umorni smestite u njihovo “krilo”, toliko lepe da opčine prostor u kojem boravite, nežne na dodir kada ih dlanovima dodirujete, izuzetno moderne jer vaš dom ili poslovni prostor čine prefinjenim… ako baš ovakve fotelje želite možete da ih pronađete na Ena.rs.

Ove vrhunski izrađene, moderne fotelje pravi su izbor ako želite da oplemenite svoj prostor.

Foto: Ena.rs

Samo jedna od ovih fotelja dovoljna je da prostoru da potpuno novu dimenziju. Nije potrebno da renovirate čitav stan, potrebno vam je osveženje, to su svakako ove fotelje iz snova.

Samo jedna fotelja jedinstvenog izgleda mnogo će ulepšati enterijer – uverite se.

Drugima ćete pokazati koliko ukusa imate kada je uređenje doma u pitanju a sebi priuštiti pravo uživanje i nezaboravne trenutke odmora koji su nam tako potrebni poslednjih meseci.

Foto: Ena.rs

“Kada razmišljate o boji fotelje neka to bude roze boja – jer je ona jedna od omiljenih boja kada je u pitanju izbor fotelja. Svojom nežnom notom daje toplinu prostoru a u kombinaciji sa drugim dekorativnim detaljima možete da dobijete potpuno novi doživljaj svog doma”, kažu u Ena.rs.

Bogat izbor ovih fotelja daće posebnu čar prostoru gde radite ili žive vaši najmiliji. U ponudi imate fotelje sa jačim ili vedrijim bojama, sa printom, cvetovima ili jednobojne. Baš sve što možete da zamislite nalazi se na stranicama Ena.rs.

Foto: Ena.rs

U ponudi je čak više od 40 modela a svaka je lepa na svoj način, a Vi možete da izaberete svoju, jedinstvenu i lepu.

Ono što je trenutno najtraženije jesu atraktivne školjka fotelje. Svojim dizajnom čine prostor unikatnim.

 

Foteljama koje možete da pronađete na Ena.rs možete da napravite enterijer iz snova koji je magičan za sve one koji tu borave ili rade, jer prostor u kome “dišete” mnogo govori o vama.

Ispričajte najlepšu priču o sebi i svom poslu, prostorom u kojem fotelje čine moderan i sofisticiran enterijer.

Foto: Ena.rs

ENA.RS je u svetu dekoracije već tri decenije, a posao su pretvorili u umetnost.

“Kolekcije naših proizvoda se obnavljaju svake sezone i naš brend prati svetske trendove u dizajnu enterijera. Dugogodišnjim iskustvom kao veleprodaja i maloprodaja obezbeđujemo vrhunski kvalitet i ažurnost u radu, a time i veliki broj zadovoljnih kupaca koji nam ukazuju poverenje. Zadovoljstvo nam je da iznova možemo da Vam pružimo nove ideje za dekoraciju Vašeg doma”, kažu iz Ena.rs.

U našem asortimanu možete pronaći:
– nameštaj
– dekoracije
– poklone za sve prilike
– ukrasna pakovanja
– kreativni program
– party program
– dečiji program
– kuhinjski program
– svadbeni program
– baštenske dekoracije
– tekstil
I još mnogo toga…

Pored izložbenog salona u Novom Sadu, naše proizvode takođe možete pronaći u svim bolje snabdevenim gift shopovima, galerijama, knjižarama i supermarketima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com