Promo

UDOBNE BAŠTENSKE LJULJAŠKE za uživanje i čarobna jutra (FOTO)

ENA.RS: Sve za dom iz snova

Sunčano jutro a Vi uz šoljicu omiljenog napitka uživate u pogledu na baštu ili sa balkona posmatrate kako se život spontano odvija, dok se lagano ljuljate u udobnoj ljuljašci vaše omiljene boje… upravo ovako može da izgleda neko vaše naredno jutro, ako se odlučite za viseće ljuljaške u bojama koje možete da pronađete na ENA.RS.

Udobne i sigurne, pletene i izrađene od prirodnih materijala, baštenske ljuljaške kojima nećete moći da odolite.

ENA.RS

Ljuljaške za baštu ili balkon su veoma tražene poslednjih godina. Proizvođači se nadmeću da ponude rešenja koja nisu viđena, ali ono što uvek najviše privuče pažnju svakako je boja koja donese neki novi doživljaj prostora u kome se nalazi.

ENA.RS

Bezbedne i postojane obezbeđuju sigurno uživanje i odmor u trenucima kada vam je opuštanje potrebno.

Ljuljaške su danas pored fukcije i tu da istaknu ukus za dekorisanje prostora domaćina. Ljuljaške učine da prostor bude uređeniji i dopadljiviji. Bojom postignete svu posebnost i lepotu dekoracije a dodatnim ukrasima vaš kutak za odmor možete da učinite čarobnim.

ENA.RS

Ljuljaške su praktične ne samo za privatne kuće već i za poslovni prostor ili ugostiteljske objekte.

ENA.RS

Leto je tu! Budite spremni za uživanje…

“Svakog meseca obnavljamo kolekcije proizvoda i pružamo našim kupcima ono što je trenutno najtaženije na svetskom tržištu. Uvek imamo u ponudi i tradicionalno tražene proizvode kojima je usavršena izrada. Naš brend prati svetske trendove u dizajnu enterijera, nekada ih je bilo teško pratiti ali mi u tome uspevamo evo već trideset godina”, kažu dizajneri ENA.RS.

ENA.RS

Dugogodišnje iskustvo obavezuje ENA.RS da kao veleprodaja i maloprodaja obezbeđuje vrhunski kvalitet, a na ažurnost u radu mogu da im pozavide i svetske kompanije. Veliki broj zadovoljnih kupaca potvrda su poverenja koje uživa ova srpska firma.

U asortimanu ENA.RS možete pronaći:
– nameštaj
– dekoracije
– poklone za sve prilike
– ukrasna pakovanja
– kreativni program
– party program
– dečiji program
– kuhinjski program
– svadbeni program
– baštenske dekoracije
– tekstil
I još mnogo toga…

Pored izložbenog salona u Novom Sadu, proizvode Ena.rs takođe možete pronaći u svim bolje snabdevenim gift shopovima, galerijama, knjižarama i supermarketima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com