Hronika

Nišlija nasmrt pretukao harmonikaša jer više nije mogao da mu svira

Nišlija A. S. (35) uhapšen je zbog krivičnog dela nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom, jer je surovo pretukao šezdesetosmogodišnjeg Ferata Asanovića koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Tragedija se dogodila 3. maja nakon što su osumnjičeni i žrtva zajedno proveli veče u jednom lokalu u Rentgenovoj ulici.

“Ferat je svirao harmoniku i čitave večeri je zabavljao A. S. Svirao mu je i pevao, a on mu je plaćao naručene pesme. Zajedno su pili i družili se da bi Ferat u jednom trenutku saopštio da je dosta i da više ne može da peva. Oko ponoći su zajedno izašli iz kafane, kada je, kako se sumnja, besan što ga je Ferat odbio, A. S. brutalno pretukao nesrećnog čoveka”, navodi naš izvor upoznat sa ovim slučajem.

Telo nesrećnog čoveka je oko 3.30 sati iza ponoći primetio jedan prolaznik i obavestio Hitnu pomoć.
Ferat je u besvesnom stanju odvezen u niški Univerzitetski klinički centar gde je ubrzo preminuo.

Prijatelji harmonikaša kažu da je živeo u naselju Stočni Trg, ali da je često boravio u prihvatilištu za stara i nemoćna lica.

Za nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnih ishodom Krivični zakonik propisuje kaznu od dve do dvanaest godina zatvora.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com