Društvo

Niški turistički radnici u trci za najbolje u Srbiji

Turistička organizacija Niša, niške turističke agencije Nature travel office, Mondorama i Aero turs, Hotel Tami Residence i dve niške ifluenserke Maša i Tamara u trci za najbolje u svojim kategorijama u godišnjem izboru koji organizuje Turistička organizacija Srbije.

„Glasajte za Turističku organizaciju Niš na takmičenju za nagradu “Turistički cvet 2024”“, poručuju iz TON-a i pozivaju sve NIšlije ali i goste grada da glasaju i za niške agencije, hotel i influenserke.

Turistički cvet je najprestižnija nagrada iz oblasti turizma, a ove godine nominovano je čak 6 učesnika iz Niša.

Turistička organizacija Niš našla se je na listi najboljih Turističkih organizacija u zemlji, Hotel Tami Residence nominovan u kategoriji hotela u gradskim sredinama, dok je kategorija Turističkih agencija obuhvatila tri agencije i to: Nature travel office, Aero Turs Nis i Mondorama. Među kandidatima za glasanje su i ifluenserke koje dolaze iz Niša to su Fly with Masha i Tamara Lav.

“Turistički cvet“ je nagrada Turističke organizacije Srbije koja se tradicionalno dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, fizičkim i pravnim licima u Srbiji.

Nagrada je prvi put dodeljena 1982. god, a prošlogodišnji dobitnik za najuspešniju turističku organizaciju bila je Turistička organizacija Zlatibor a nekada davno Niška Banja ponela je nagradu Turistički cvet za banjski turizam.

Glasajte za svoje favorite i podržite kandidate iz Niša na sledećem sajtu: OVDE GLASAJTE!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Animirajte sendvicare i mitingase, sakupljace kapilarnih glasova i ove jadnike, sto rade na odredjeno, pa ih ucenjujete da se uclane u lazni sindikat, Zajednicu sindikata Srbije. Nek vam oni glasaju!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com