Kultura

Niški Konstantin ODUŠEVIO publiku u Engleskoj

Vokalna grupa Konstantin iz Niša održala je pet koncerata u Engleskoj, nastupali su u Lesteru, Londonu, Korbi a dva koncerta održali su i u Birmingemu.

Posećenost je bila odlična, posebno u Londonu i Birmingemu, kažu članovi ove niške grupe, koji su nedelju dana boravili u Engleskoj.

“Pored naše publike bilo poprilično Engleza pre svega na poslednjem koncertu u sali parohijskog doma crkve Lazarica u Birmingemu. Velika zahvalnost dugujemo svešteniku ocu Nenadu Popoviću na organizaciji koncerata i čitave turneje Konstantina u Engleskoj”, kaže Bojan Stanković za Niške Vesti.

Članovi niškog Konstantina već očekuju poziv za naredno gostovanje.

“Sjajan prijem od strane domaćina. Publika nas je ovacijama ispraćala sa svakog koncerta, kako naša tako i engleska. Izlazili smo na nekoliko biseva. Bilo je prelepo, prezadooljni smo i nadamo se novim koncertima u Engleskoj”, završava Stanković.

Vokalna grupa Konstantin predstavila se duhovnom pravoslavnom muzikom, srpskom i ruskom etno muzikom kao i popularnim evergrin numerama pop i rok muzikom kako domaćih tako i stranih autora.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com