Društvo

NAŠA POSLA: Neko gradi, neko ruši

Pre samo nekoliko dana Nišlija Dragan Ilić Klema je svojom idejom pokušao da doprinese lepšem izgledu grada. Cveće koje su radnici JKP „Mediana“ posadili oko zasađenih mladica drveća u budućem drvoredu u Voždovoj ulici ogradio  je tarabicama koje je sam napravio da ne bi slučajno neko od vozača uništio zasad cveća prilikom parkiranja. Lepo je to izgledalo. Na fejsbuk stranici Ilića puno pohvala, ali….

Nije prošlo ni 24 sata otkako je Dragan Ilić Klima ogradio „baštice“ oko drveća, neko je uredno polomio tarabice. Tek da se vidi da ima i onih koji misle drugačije, koji ne mare za izgled ulice u centru grada pa ni za izgled samog Niša.

 

Dragan Ilić Klema; Foto: Privatna arhiva

„Na svetu postoje graditelji i rušitelji. Mene sigurno neće zaustaviti jedan malograđanin koji je ovo namerno uradio. Imam ja razumevanja i za njega”, prokometarsiao je događaj Dragan Ilic – Klema na svojoj fejsbuk stranici.

Na kraju se nađe samo jedno pitanje. “A čemu sve to?”, misli se na ovaj deo kada su tarabice polomljene. “Kome to ide u prilog i ko će od toga biti na dobitku?”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com