Društvo

Najlepša devojka južne Srbije bira se u Nišu

U gradu na Nišavi biće izabrana najlepša devojka južne Srbije koja će kasnje učestvovati na nacionalnom takmičenju za najlepšu devojku u zemlji.

Izbor je organizovan 5. jula od 20 sati u hotelu „New City“ a ulaz je slobodan.

“Domaćica” niškog izbora je prošlogodišnja pobednica-Miss južne Srbije Jana Radulović o kojoj su Niške Vesti već pisale.

Žiri čine prijatelji manifestacije, niške modne dizajnerke Jelena Dimitrijević, Ana Grčić i javne ličnosti.  Beogradski deo žirija predstavljaju Jasna Đokić, prof. muzičke umetnosti, koja će za ovu priliku izvesti nekoliko pesama. Biće tu i Mira Knežević Eka  modna dizajnerka, Ljiljana Jevremović  testopisac i pevačica Jellena.

Devojke koje budu osvojile lente u različitim kategorijama očekuju i brojne nagrade, najavljuju organizatori. Najlepša devojka Niša osim učešća za najlepšu u Srbiji dobija i školarinu na prestižnom R&B koledžu.

Izbor za Miss južne Srbije ima i humanitarni karakter, jer će svi posetioci biti u prilici da doniraju sredstva za lečenje Aleksandra Nikolića, mladog niškog sportskog novinara koji je oboleo od leukemije. 

Ulaz je slobodan.

Ključne reči

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitaj i :
Close
Back to top button
Close