Društvo

Najlepša devojka južne Srbije bira se u Nišu

U gradu na Nišavi biće izabrana najlepša devojka južne Srbije koja će kasnje učestvovati na nacionalnom takmičenju za najlepšu devojku u zemlji.

Izbor je organizovan 5. jula od 20 sati u hotelu “New City” a ulaz je slobodan.

“Domaćica” niškog izbora je prošlogodišnja pobednica-Miss južne Srbije Jana Radulović o kojoj su Niške Vesti već pisale.

Žiri čine prijatelji manifestacije, niške modne dizajnerke Jelena Dimitrijević, Ana Grčić i javne ličnosti.  Beogradski deo žirija predstavljaju Jasna Đokić, prof. muzičke umetnosti, koja će za ovu priliku izvesti nekoliko pesama. Biće tu i Mira Knežević Eka  modna dizajnerka, Ljiljana Jevremović  testopisac i pevačica Jellena.

Devojke koje budu osvojile lente u različitim kategorijama očekuju i brojne nagrade, najavljuju organizatori. Najlepša devojka Niša osim učešća za najlepšu u Srbiji dobija i školarinu na prestižnom R&B koledžu.

Izbor za Miss južne Srbije ima i humanitarni karakter, jer će svi posetioci biti u prilici da doniraju sredstva za lečenje Aleksandra Nikolića, mladog niškog sportskog novinara koji je oboleo od leukemije. 

Ulaz je slobodan.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com