Društvo

NAJLEPŠA devojka JUŽNE SRBIJE je Nišlijka

Sedamnaestogodišnja Nišlijka Jana Radulović proglašena je za Mis Južne Srbije 2017.

Ova učenica Ekonomske škole izabrana je za najlepšu sinoć u Leskovcu.

“Dobili smo sedmu finalistkinju. U predivnoj atmosferi restorana Olimp Lux u Leskovcu, a u organizaciji Miss University Srbije Maje Smiljković, Jana se izdvojila elegancijom, osmehom i harizmom. Čestitamo”, rekli su u kompaniji koja godinama stoji iza izbora za najlepšu u Srbiji.

Krunu joj je predala prošlogodišnja Mis Južne Srbije Maja Smiljković iz Leskovca.

Presrećna sam zbog pobede. Atmosfera je sinoć bila predivna kao i celokupna organizacija u Leskovcu koja je bila na visokom nivou”, kaže naša sugrađanka za Niške Vesti.

Jana je bila i najmlađa od 11 takimičarki koje su juče prošetale pistom

“Ostale devojke su bile divne, čitavo takmičenje smo bile podrška jedna drugoj, tako da i da nisam pobedila, bila bih srećna jer sam bila deo ovog  prelepog događaja”, kaže uz osmeh sedma finalistkinja izbora za najlepšu u Srbiji.

Jana nije bila jedina Nišlijka, među najlepšim devojkama su još četiri devojke iz grada na Nišavi. Prva pratilja studira niški Pravni fakultet inače iz Gnjilana Žaklinu Živković, druga pratilja je Katarina Milenković student Filozofskog dok je mis šarma Jelena Maksimović a mis fotogeničnosti Andrea Terzić.

Pobednica takmičenja u Leskovcu direktno se plasirala u finale za Miss Srbia.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com